Warm weer? Pas op voor deze styling fouten!

Admin

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat het behoorlijk warm is geweest en nog wordt. Door dit weer weten we vaak niet zo goed wat we aan moeten doen waardoor er nog wel eens fouten worden gemaakt. Maar met deze tips maak jij nooit meer fouten met warm weer.

1. Donkere kleding

Je hebt in de sale eindelijk die fijne zwarte shorts gescoord die je zo graag wilde hebben. Natuurlijk ben je door het dolle heen, maar op het moment dat je er mee op de fiets stapt heb je gelijk spijt. De tranen springen je in de ogen en het zweet druipt gelijk over je rug. Laat die donkere kleren in de kast liggen en kies voor lichte zomerse kleuren. 

2. Te warme stoffen

Dat je je wollen trui met warm weer in de kast moet laten liggen, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar er zijn ook andere stoffen waardoor je het snel warm krijgt. Probeer bijvoorbeeld kledingstukken van synthetische stoffen als nylon en polyester zo veel mogelijk in de kast te laten liggen. Daarentegen zijn katoen, zijde en linnen wel fijne stoffen tijdens warm weer.

3. How short is too short

Omdat het zo warm is besluit je een rok aan te trekken. Natuurlijk kies je niet voor een lang model en aangezien je graag je net schoren en gebruinde benen wil showen trek je het kortste exemplaar uit je kast. Maar hoe kort is nou precies te kort? Vraag het aan je zus, moeder of beste vriendin. Zij geven vaak een eerlijke mening. Zelf kun je het tenslotte niet helemaal goed zien. 

4. Draag laagjes

Besluit je in alleen een jurkje naar buiten te stappen? Vergeet niet om ook een jasje of een vestje mee te nemen. Ook is het geen verkeerd idee om een sjaal mee te nemen. Voor als het bijvoorbeeld weer eens plotseling gaat regenen in ons kikkerlandje. Of als je bijvoorbeeld in een ruimte komt waar de airconditioning best hard aan staat. Zo ben je op alles voorbereid en kun je elke temperatuurverandering aan.

5. Te strakke kleding

Je hebt binnenkort een feestjes waarop je wil stralen in je favo skinny jeans die zo mooi om je lichaam heen zit. Al je rondingen worden er perfect door benadrukt en zo wil jij indruk maken op die leuke jongen, die ook aanwezig zal zijn. Foei! Niet doen. Strakke kleding zorgt ervoor dat je lichaamswarmte geen kant op kan en dus houd je het bij je, waardoor je het uiteindelijk nog warmer krijgt. Kies daarom voor wijdere kleding, zoals een soepel vallende jurk of jumpsuit, niemand zegt dat jij daar geen mooi figuur in kunt hebben!

Next Post

De zes meest verkochte games aller tijden

De markt van games is ondertussen een grote business geworden. We zijn onderhand in het tijdperk aangekomen dat de ene na de andere gamer miljonair wordt door het winnen van een gametoernooi. Elk jaar komen er weer vele nieuwe games bij. Een vraag die bij mij meteen opkwam was: Wat […]

Subscribe US Now