Dit zegt de kleur van je kleding over jou

Admin

Iedereen heeft wel een of meerdere favoriete kleuren en dat is meestal ook terug te zien in hun kledingstijl. Wist je dat het veelal dragen van een bepaalde kleur iets zegt over je persoonlijkheid? Wat welke kleur betekent lees je hier:

Groen

De kleur groen is fris, vernieuwend en positief. En dat ben jij ook. Je probeert graag nieuwe dingen uit en staat open voor bijna alles. Je bent creatief en een echt familiemens. Met de kleur groen straal je een bepaalde rust uit en dit trekt mensen aan.

Zwart

Zwart is een hele populaire kleur als het gaan om kleding. Draag jij ook veel zwart? Keuzes maken vind je lastig en met verandering omgaan is ook niet echt je ding. Zwart staat ook voor kracht elegantie en stijl. Pas alleen wel op dat je niet te afstandelijk overkomt, want dat ben je totaal niet.

Blauw

Draag je vaak de kleur blauw? Dat is een slimme keuze, want blauw staat voor intelligentie. Je bent een geboren leider. Daarnaast zorgt blauw voor een positieve en betrouwbare uitstraling. Vrienden en vriendinnen komen vaak bij je uithuilen als ze heartbroken zijn, want jij bent bij uitstek de juiste persoon om mee te praten vanwege je rustige en open uitstraling.

Rood

De kleur rood staat voor liefde en passie. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk en je krijgt een boost als iemand met je flirt. Maar daar blijft het niet bij, want rood staat ook voor opvallen en agressiviteit. Je houdt ervan om in het middelpunt te staan en sta je dit eenmaal, dan geniet je met volle teugen. Gaat iemand de discussie met je aan? Oef, dan kunnen ze drama verwachten want jij bent niet of je mondje gevallen.

Paars

Fan van paars? Dan ben je spiritueel. Je staat open voor nieuwe dingen en probeert ze maar al te graag uit. Daarnaast barst je van de originele ideeën en weet je voor alles een oplossing te bedenken.

Roze

Happy in pink. Draag je veel licht roze? Dan ben je een goede trooster. Ben je meer van het donkerroze? You go girl, want roze staat voor zelfverzekerdheid en feminisme. Je bent direct en je weet meestal precies wat je wil zeggen. Pas op dat je niet te bazig overkomt, want dit kan in het verkeerde keelgat schieten bij de mensen om je heen.

Wit

Je bent netjes, sympathiek en vooral puur. Weg met al die onzin want daarmee zijn ze bij jou aan het verkeerde adres. Laat dit wel duidelijk merken, want je kan soms nogal naïef overkomen.

Next Post

Hoe maak ik mezelf klaar voor een feestje?

Je bent uitgenodigd voor een super leuk feestje. Je wilt er natuurlijk schitterend uitzien en de aandacht trekken van iedereen. Maar hoe zorg ik er nu voor dat ik er ook schitterend uit zie? Niet alleen de outfit maakt de look. In dit blog lees je verschillende tips om jezelf […]
Feestje-Dailyshirt

Subscribe US Now