van kuiltjes in je wangen tot sproetjes: dit zijn de 7 schoonheden

Admin

In de zestiende eeuw zijn er zeven uiterlijke kenmerken verzameld die niet vaak voorkomen. Die zijn er nu nog steeds, maar nu heten ze de zeven schoonheden. Heb jij een of meer van van deze, dan ben jij een echte geluksvogel. Onthoud ook goed dat als dit niet het geval is, je ook prachtig bent. 

Gekrulde lange wimpers

Veel meiden gebruiken dagelijks een wimperkruller of laten dure wimperextensions zetten, maar sommige hebben het geluk dat ze van zichzelf al lange gekrulde wimpers hebben. Hoe relaxed is dat? Daarnaast is het ook nog eens één van de zeven schoonheden. 

Kuiltjes in je wangen

Als je kuiltjes in je wangen hebt, krijg je waarschijnlijk heel vaak te horen hoe schattig het eruit ziet. Best logisch eigenlijk, want het ziet er ook gewoon heel lief uit. Wist je dat er zelf mensen zijn die zo graag kuiltjes willen dat ze zelfs met een cosmetische behandeling kuiltjes laten maken? Deze zijn dan wel altijd zichtbaar. Dus ook als je bijvoorbeeld huilt… Wees daarom maar gewoon trots op je kuiltjes.

Amandelvormige ogen

Je vraagt jezelf vast af wat dat nu precies inhoudt, want wij hadden ook geen idee. Inmiddels weten wij precies wat amandelvormige ogen zijn. De buitenhoek van je oog is dan namelijk iets hoger dan de andere hoek. Er zijn niet veel mensen die dit hebben, maar niet getreurd. Amandelvormige ogen kun je namelijk heel makkelijk faken met de juiste make-up.

Sproetjes

Als jouw ouders sproeten hebben is de kans groot dat jij ze dan ook hebt. Sommigen krijgen er heel veel en andere juist heel weinig. Dat heeft te maken met je haar en huidskleur. Veel mensen vinden sproeten vreselijk en laten deze weg laseren, maar andere maken zelf sproeten met een potlood of laten deze zelfs tatoeëren. Uiteraard is dat dan toch anders dan natuurlijke sproetjes.

Donker haar en lichte ogen of licht haar met donkere ogen

Het is natuurlijk logisch dat je ogen veel meer opvallen als ze een andere kleur hebben dan je haar. Een van de zeven schoonheden is dan ook als je donker haar hebt en prachtige lichte ogen of juist andersom, dus licht haar en donkere ogen. Wil je deze look zelf creëren? Koop dan kleurlenzen of verf je haar in een andere kleur.

Moedervlek boven je lip

Een moedervlek boven je lip wordt soms ook wel de Marilyn Monroe vlek genoemd. Heb jij er ook een, dan ben je een echte geluksvogel. Heb je er geen, maar wil je er wel een? Dan kun je deze zelf heel makkelijk maken met oogpotlood. En ook deze kun je laten tatoeëren.

Spleetje tussen je voortanden

Als je een spleetje tussen je voortanden hebt, betekent dit niet meteen dat je een beugel moet, tenzij het slecht is voor je gehele gebit. Als je je melktanden wisselt met volwassen tanden, kan er soms wel eens wat ruimte overblijven, maar bij de meeste is dit niet het geval. Dus lucky you als jij dit wel hebt.

Next Post

Waar moet je opletten bij het kopen van een winterjas

Ieder jaar heb je hem wel nodig, de winterjas. Zowel in de ochtenden als avonden kan het afkoelen en in de winter is het de hele dag koud. Dan is het belangrijk dat je een kwalitatieve maar ook een modieuze winterjas hebt. Om ervoor te zorgen dat jij geen miskoop […]

Subscribe US Now