Hoe kun je alsnog afspreken met vrienden?

Admin

Door alle genomen maatregelen is het helaas (bijna) niet meer mogelijk om af te kunnen spreken met je vrienden of familie. Contact houden wordt daardoor nogal lastig, want je wil natuurlijk ook niet alleen maar even whatsappen met elkaar. Daarom hier een aantal manieren waarop je toch nog kunt afspreken en je aan de maatregelen kunt houden!

Houseparty

Dit is een app die je op elk device kunt downloaden. Je kunt hier met je vrienden en familie videobellen, er kunnen tot wel zes mensen meedoen aan een videogesprek. Ook kun je tegelijkertijd allerlei spelletjes spelen die je allemaal in de app terugvindt. Zo kan de vrijmibo dus nog prima doorgaan! En je kunt deze app ook nog eens linken aan Snapchat en Instagram.

Netflix Party

Filmavondje met de hele groep? Zo kan het alsnog! Netflix Party is een extensie die je kunt installeren in je webbrowser. Kies vervolgens een serie of film op Netflix uit en open de extensie. Er wordt dan een link gegenereerd die je kunt doorsturen naar al je vrienden. Als zij op deze link klikken, kunnen ze tegelijk met jou meekijken! Ook kun je in het rechterscherm nog met elkaar chatten.

Workout challenge

Nu alle sportscholen dicht zijn, hebben ze online work out oefeningen geplaatst. Ook zijn er een aantal fitness bloggers die hun work out schema nu gratis aanbieden. Begin hier samen met je vrienden aan, zodat je toch nog een beetje gezond blijft! Spreek een tijd af en videobel elkaar om samen de oefeningen te doen. Dan heb je ook meteen wat motivatie voor het sporten!

Concerten

Veel evenementen organisaties hebben de live beelden van concerten en evenementen nu beschikbaar gesteld, zodat je toch nog een beetje van de muziek kunt genieten. Kijk dus met je vrienden naar een concert of festival. Misschien vinden jullie wel een te gek festival waar jullie dan volgende zomer met zijn allen heen kunnen!

Next Post

van kuiltjes in je wangen tot sproetjes: dit zijn de 7 schoonheden

In de zestiende eeuw zijn er zeven uiterlijke kenmerken verzameld die niet vaak voorkomen. Die zijn er nu nog steeds, maar nu heten ze de zeven schoonheden. Heb jij een of meer van van deze, dan ben jij een echte geluksvogel. Onthoud ook goed dat als dit niet het geval […]
7 schoonheden

Subscribe US Now