Hoe maak ik mezelf klaar voor een feestje?

Admin

Je bent uitgenodigd voor een super leuk feestje. Je wilt er natuurlijk schitterend uitzien en de aandacht trekken van iedereen. Maar hoe zorg ik er nu voor dat ik er ook schitterend uit zie? Niet alleen de outfit maakt de look. In dit blog lees je verschillende tips om jezelf helemaal ready te maken voor een feestje.

Neem ruim de tijd

Niets is erger dan haast. Neem daarom ruim de tijd om je outfit uit te kiezen, je haar te doen en je make up te doen. Als je moet haasten is de kans groot dat je dingen gaat vergeten. Je zal je telefoon maar kwijt zijn of je vergeet om je ketting om te doen. Dit wil je natuurlijk niet overkomen, zorg daarom dat je voldoende tijd hebt om jezelf helemaal klaar te maken. Om er perfect uit te zien moet je een goede planning maken. Kies je outfit al een paar dagen van te voren uit en leg alles netjes bij elkaar.

Denk vooruit

Heb jij altijd last van kapotte panty’s? Neem dan op voorhand vast een extra pant mee, in geval van nood. Je kan je panty ook van te voren testen, draag de panty vast eens een paar uurtjes, dan weet je meteen of je een goede panty hebt.

Hetzelfde geldt voor nieuwe schoenen. Heb jij net een nieuw paar laarsjes gekocht en wil je deze aan naar het feestje? Loop de laarsjes eerst in of draag ze naar een ander feestje, want er is niets vervelender dan blaren op je voeten.

Relax dag

Maak van het feestje gebruik door jezelf een relax dagje te geven. Laat je nagels doen, neem een massage of een gezichtsbehandeling. Het is zeker niet verkeerd om jezelf af en toe eens te verwennen. Mocht je wat meer geld te besteden hebben, dan kan je je ook laten adviseren bij een parfumerie. Schaf een nieuwe parfum aan, een mooi oogschaduwpalette of een nieuwe paar hakken. Je mag jezelf best een verwennen en voor een feestje is het perfecte moment.

Next Post

De herfst trends van 2019

De herfst is inmiddels aangebroken en daarbij hoort ook een herfst proof outfit. Ieder seizoen  komen er nieuwe trends bij en zijn er trends die voorbij zijn. Je wilt natuurlijk wel bij blijven met de mode. In dit blog lees je de verschillende trends omtrent de herfst van 2019.  Oldschool […]
Herfst-Trends-Dailyshirt

Subscribe US Now