Tips voor de perfecte kerstoutfit

Admin

De kerst komt er weer aan, over een maand is het zover. Kerst brengt bij veel mensen vaak stress met zich mee, waardoor je je kerst outfit helemaal vergeten bent. Help, wat moet ik nu doen, je hebt geen tijd meer om een nieuwe outfit te kopen, maar je wilt ook niet hetzelfde dragen als afgelopen jaar tijdens de kerst. Geen stress. In dit blog lees je hoe je binnen no-time een mooie kerstlook creëert met de spullen die je hebt.

Little black dress

Een kerst outfit bestaat vaak uit een ’simpele’ outfit met veel accessoires. Daarom kan een mooie zwarte korte jurk niet ontbreken aan jouw kledingcollectie. Dit wordt niet voor niets gezegd. Want nu is het moment dat je zwarte jurk goed van pas komt. Een zwart jurkje is erg simpel, maar geen zorgen met een beetje creativiteit maak je er een super leuke kerst outfit van, zonder geld uit te geven aan een nieuwe item.

Statement ketting

Je simpele zwarte jurk kan je leuk stijlen door accessoires toe te voegen. Een accesoires dat super leuk is bij je zwarte jurk, is een ketting. Vooral een grote ketting staat er goed bij. Door een statement ketting te kiezen wordt de outfit meteen een stuk leuker en meer feestelijk. Door een mooie statement ketting aan je outfit toe te voegen krijgt je outfit direct een boost. Als je niet niet veel geld wilt uitgeven, kun je hetzelfde zwarte jurkje gebruiken, alleen wissel je de accessoires af. 

Red lips and nails 

Ben jij niet bang van een felle lipkleur? Ga dan voor rode lippen. Rode lippen zijn erg feestelijk en zien er ook nog eens sexy uit. Een beetje opvallen met kerst is niet verkeerd. Wees daarom niet bang, maar ga voor de rode lippen. Als je rode lipstick draagt, is het ook mooi om rode accessoires te gebruiken. Op deze manier komt de kleur rood in de hele look terug, wat zorgt voor een mooi geheel. 

Hetzelfde geldt voor je nagels, met kerst is hét moment om lekker op te vallen. Verzorg je nagels en ga voor een mooi lakjes. Een rood lakje past helemaal bij de outfit. Ben jij geen fan van de kleur rood? Geen probleem, een glitter lakje is ook erg leuk met de kerst.

High heels

Om je outfit compleet te maken kun je mooie hakken dragen. Hakken zijn niet zo comfortabel als sneakers, maar maken je outfit helemaal compleet. Door hoge hakken lijken je benen veel langer en ziet je outfit er een stuk feestelijk uit. Tijdens de kerst zul je toch niet zo veel staan, waardoor je je hakken toch kan dragen, zonder een hoop blaren te krijgen. 

Next Post

Wat te doen met Oud & Nieuw?

Het duurt niet lang meer of Oud & Nieuw is aangebroken. Het wordt tijd om te gaan bedenken wat je graag met Oud & Nieuw wilt gaan doen. Wil jij Oud & Nieuw graag thuis vieren of ben je liever niet thuis met Oud & Nieuw? Er zijn een heleboel […]
Oud&Nieuw-Dailyshirt

You May Like

Subscribe US Now