Dailyshirt.nl

Dailyshirt.nl toont je wekelijks de beste verhalen over trendy en moderne kleding in de wereld. Dit doen wij om jou te inspireren. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat jij een bezoek brengt aan onze website. Dus wil je nieuwe kleding aan je kledingkast toevoegen of ben je zelfs op zoek naar een compleet nieuwe look? Houd dan onze blogberichten in de gaten en laat je inspireren! Vermaak je alvast met wat tips van onze experts.

Combineren kun je leren!

Sta jij soms uren voor de spiegel in verschillende setjes of heb je stress omdat je niet weet wat je aan moet trekken? Geen paniek! Nouja.. dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar er is hoop: kleren combineren kun je leren. En niet omdat het rijmt, maar écht.

Begin met het organiseren van je kledingkast. Maak het overzichtelijk zodat je een soort kleurenoverzicht krijgt. Daar hoort ook opruimen: hoe minder kleren hoe opgeruimder een kledingkast is.

Koop basic shirtjes, een zwarte jeans, een broek die goed bij je past en een jasje. Wil jij erop los combineren? Dan zijn dit dé basic musthaves in jouw kledingkast. Draag (lees: koop) alleen kleuren die bij je passen. Let hierbij op (de kleur van) je kapsel, je ogen en je lichaam. Denk al na over je kleding voor de volgende dag. Wanneer je de juiste basics in huis hebt en deze structuur tips hebt aangebracht kun je leren combineren met kleding!

Goedkoop shoppen is een keuze

Goedkope kleding betekent niet dat vies, te klein of lelijk is. Integendeel. Je kunt heel goedkoop shoppen en toch trendy en moderne looks creëren waar jouw klas- en huisgenoten jaloers op zijn. De eerste tip is: ruil je kleding. Jij kan uitgekeken zijn op een kledingstuk, waar iemand anders juist van een superleuke broek af wil. Het ideale moment om te ruilen, toch!?

Er zijn verschillende sites waar je kleding kunt leasen. Leasen? Ja, leasen. Via deze constructies loop je in de nieuwe spijkerbroeken tegen een bedrag van een paar euro per maand. Wil je na een jaar de broek definitief aanschaffen? Dan betaal je nog eens een paar euro extra. De ideale manier om die iets te dure jeans of jacket tóch te kopen. Let er wel op dat er maandelijks geld wordt afgeschreven van je rekening.

Extra geld nodig om een kledingstuk te kopen in de winkel? Ruil dan oude merkkleding in. Dit kan in steeds meer winkels. De ideale manier om een korting op nieuwe kleding te ontvangen. Zoek je het lieve r dichter bij huis? Ga eens op onderzoek uit in je kast en maak de gaafste combi’s. Bij onze vorige tips heb je geleerd waar je onder andere op moet letten.

Subscribe US Now