On trend: dit zijn de mooiste haarkleuren voor de winter

Admin

Hoewel het nog eventjes duurt voordat het winter is, is het toch leuk om alvast te kijken wat de trends zijn op haargebied. Want als je kleding en accessoires on point zijn mag je haar niet ontbreken toch? De aankomende herfst en winter zijn er weer heel veel trends die verrassend en vernieuwend zijn. Dus ben jij toe aan een nieuwe coupe? Wij hebben de laatste trends voor je verzameld. Reken er maar op dat jij linea recta naar de kapper wil bellen! 

Koperkleurig

Deze komt iedere winter wel terug, de koperblonde look. Dit is een warme kleur die je echt dat herfstgevoel geeft. Zelf vinden wij deze kleur altijd erg gaaf staan bij lang stijl haar. Maar ook met halflang haar kom je er goed mee weg! 

Kersenrood

Nog een kleur die echt doet denken aan het najaar: kersenrood. Ben jij niet van het hele felle rood? Dan zou deze kleur echt wat voor jou kunnen zijn. Het is een warmrode tint die niet al te fel is. Met deze kleur ga je echt stralen.

Kleurspoeling 

Een kapsel die is gemaakt met een kleurspoeling zie je veel terug komen. Omdat een kleurspoeling niet permanent is krijg je een vervaagd effect in je haar. Laat dat nou net de trend zijn voor 2020. Met een kleurspoeling kun je voor een gewaagde kleur in je haar gaan: wat dacht je van staalblauw of zilver? Je moet hiervoor wel een lichte ondergrond hebben, dus dit is er vooral eentje voor de blondines. 

Grijsbeige 

Dan komen we meteen op een andere trend voor de blondines: grijs en beige. Deze kleur is een combinatie van een koele grijze kleur en een beige ondertoon. Vind je het ijsblonde toch iets te heftig? Dan zal de grijsbeige kleur je misschien wel over de streep trekken. Wij zijn in ieder geval fan! 

High- en lowlights 

De high- en lowlights mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Waar meiden met donker haar hun haar kunnen laten oplichten met een aantal lichtere plukken. Kunnen juist meiden met lichter haar hun haar laten spreken met een aantal lowlights: donkerdere plukken dus.

Next Post

Dit is waar je op moet letten bij het kopen van een leren jas

Leren jassen zijn de basisuitrusting van moderne mensen. Het bevordert enorm je mannelijke uiterlijk. Ook is het leren jasje tijdloos, en kun je hem met vrijwel elk hangend item in de kast combineren. Een leren jas kost meestal wel wat geld, behandel het daarom als een investeringsproject. Leg alvast wat […]
Dailyshirt-Herfst-Trends-2019

Subscribe US Now