De herfst trends van 2019

Admin

De herfst is inmiddels aangebroken en daarbij hoort ook een herfst proof outfit. Ieder seizoen  komen er nieuwe trends bij en zijn er trends die voorbij zijn. Je wilt natuurlijk wel bij blijven met de mode. In dit blog lees je de verschillende trends omtrent de herfst van 2019. 

Oldschool sweater

De oldschool trui is een terugkerende trend. De oldschool trend is leuk voor de herfst, maar ook voor de winter. Met een oldschool trui bedoelen we een lekkere trui met een printje die uit een vintage winkel lijkt te komen. Denk aan truien met ruitjes en streepjes. Neem voor inspiratie eens een kijkje in de kast van je vader of opa. 

Kleine tasjes

Deze herfst zijn de kleine tasjes helemaal in. Berg je grote tassen maar op, want die heb je voorlopig niet nodig. Hoe kleiner de tas hoe beter. Op instagram zul je de tasjes vast al hebben gezien bij verschillende mode-iconen. Hoewel de kleine tasjes niet de meest praktische tassen zijn door het formaat, passen er een paar pasjes en je telefoon in. Meer heb je tenslotte toch ook niet nodig? 

Oversized blazer

Bij deze trend geldt niet hoe kleiner hoe beter, maar juist hoe groter hoe beter. De oversized blazer is een blijvende trend. De oversized blazer was al een trend en blijft voorlopig ook nog een trend. De oversized blazer is in haast iedere winkel te koop in allerlei printjes en kleuren. 

Rok met hoge split

Een item dat je zeker in je garderobe wilt hebben voor deze herfst is een rok met een hoge split. Wanneer je op zoek gaat naar een rok met een split kies dan voor een lang model, hierdoor valt de split meer op. De rok kan je dragen met blote benen, maar met mooie hoge laarzen is ook erg leuk. 

Oversized schouders

Deze trend lijkt regelrecht uit de jaren ‘80 te komen. De statement schouders, ook wel de oversized schouders genoemd. Bij deze trend kun je denken aan schoudervullingen en pofmouwen. Hoe groter en breder, hoe beter!

Next Post

Volg deze tips om altijd op de hoogte te blijven van de laatste fashion trends

Veel mensen zijn graag op de hoogte van de laatste trends uit de mode wereld. Zeker als je modebewust wilt zijn en er eigentijds bij wilt lopen, is het handig om de stand van zaken op modegebied goed in de gaten te houden. Maar hoe doe je dat op een […]
Bijblijven-Trends-Dailyshirt

Subscribe US Now