Dit worden de make-up trends van 2020

Admin

Het jaar is nog maar net begonnen en er wordt al volop gespeculeerd over de trends van 2020. Een nieuw jaar betekent namelijk ook nieuwe make-up trends. Daarom geven wij je de populairste upcoming beautytrends voor 2020.

No make-up make-up

Deze trend is nu al erg populair, maar ook in 2020 blijft dit de favoriet. De no make-up trend betekent niet dat je helemaal geen make-up meer draagt. Het moet er namelijk uitzien alsof. Jouw huis moet stralen, zonder dat je een dikke plamuurlaag ziet. Laat alle poespas maar achterwege. Voor de ogen en lippen kan je neutrale kleuren gebruiken die dichtbij jou eigen kleuren liggen. Natural beauty met een klein beetje hulp dus.

Gekleurde mascara

In 2020 mag jouw mascara opvallen. Leg het accent op je wimpers en laat je mascara er lekker uitknallen. In verschillende fashion shows zagen we de gekleurde wimpers al voorbij komen. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Vooral de kleur wit is erg geliefd onder make-up artiesten. Wil je helemaal in de winter vibe komen? Breng de witte mascara dan klonterig aan, zo lijkt het net of er sneeuwvlokjes op je wimpers zitten. Naast de kleur wit zijn ook babyblauw en roze populaire mascara kleuren in 2020. Kortom: laat je creativiteit de vrije loop en ga all the way met je mascara.

Sprankelende en stralende kleuren

Glitter blijft ook in 2020 een trend. Smeer het op je ogen, lippen of huid. Met glitter zit je altijd goed. Metallics zijn dus on trend, maar ook neon en pastel kleuren gaan we veel terugzien in 2020. Combineer de no make-up look met een lekker opvallend kleurtje op je ooglid en jij bent helemaal on trend.

Zwevende eyeliner

De zwevende eyeliner bestaat al sinds de sixties, maar komt in 2020 weer helemaal terug. Instagram staat in dit jaar vol met knappe koppen met deze zwevende eyeliner. Let wel op met aanbrengen. Niet te laag, maar ook zeker niet te hoog. Door met je kin omhoog en je ogen naar beneden voor de spiegel te gaan staan vind je de hoogte die bij je past.

Opgekamde wenkbrauwen

Ook de wenkbrauwen blijven niet achter komend jaar. Ze volgen natuurlijke trend op en daarom mag je ze lekker wild door elkaar borstelen. Vind je dit te soft? Dan kan je er nog een schepje bovenop doen. Gebleekte wenkbrauwen zijn namelijk terug van weggeweest. We zagen Gigi Hadid al eens met deze wenkies en ook Doutzen Kroes liet de wereld vorige maand kennis maken met haar gebleekte wenkbrauwen. Durf jij de trends aan?

Next Post

Help, ik heb een koortslip

De temperaturen dalen door het koude weer. Je hebt het koud en je voelt je ziek. Voordat je het weet, verschijnt er ook nog eens een koortsblaasje op je lip. Een koortslip is niet alleen vervelend, het is ook nog eens besmettelijk. Natuurlijk wil je voorkomen dat alle mensen om […]

Subscribe US Now